אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

רוטב תפוז בלסמי

רוטב קליל ודל שומן שמתאים לסלטים בסגנון איטלקי או ים תיכוני

|mako| פורסם13:23
רוטב בלסמי תפוז (צילום: derausdo, Istock)
צילום: derausdo, Istock
Rating:3.99reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 1 כפית חרדל דיז'ון

  • 2 כפיות חומץ בלסמי
  • 1 תפוז גדול סחוט למיץ

אופן ההכנה:

מערבבים יחד את כל המרכיבים ושומרים בצנצנת אטומה.

* נשמר לשבועיים-שלושה.

* מתאים לסלטים עם עגבניות מיובשות, עלי תרד, לבבות ארטישוק או גרגרי חומוס, ובעצם כל שילוב מהמטבח האיטלקי או הים תיכוני.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il