אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

משרה 1 לסטייקים

מרינדה קלאסית על בסיס יין

|מועצת הבקר והחלב| פורסם15:28
סטייק אילוסטרציה (צילום: maria bacarella, Istock)
צילום: maria bacarella, Istock
Rating:315reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • (מתאים ל-2 ק"ג בשר)
  • 3/4 כוס יין לבן יבש
  • 1/4 כוס מיץ לימון טרי
  • 1/4 כוס שמן
  • צרור כוסברה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור, טחון טרי

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים או מרסקים במעבד מזון בהפעלות קצרות. משרים את הבשר, מסננים ומייבשים לפני הצלייה. בעת הצלייה רצוי להרטיב מדי פעם את הבשר במשרה. הערה: משך ההשריה של בקר לגריל נע משעה אחת לנתחים עדינים במרקם ובטעם כגון פילה או שייטל, ועד 48 שעות לנתחים גסים יותר כגון פלדה (כסליים) או אווזית. מטרתה של המשרה הוא לא רק לתת טעם וארומה אלא גם לרכך את הבשר.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il