אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

חומוס פטרוזיליה

חומוס

|גלריית המומחים| פורסם19:17
גרגירי חומוס (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
Rating:52reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 ק"ג גרגרי חומוס
  • 1 ליטר טחינה
  • 1 ליטר מים
  • צרור פטרוזיליה
  • 4 שיני שום
  • 1 כף מלח
  • 2 לימונים טריים
  • 4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

לאחר השריית גרגרי החומוס במשך כ–6 שעות נבשל את הגרגרים בסיר מלא מים במשך כשעתיים עד שיתרככו. מטגנים את שיני השום קלות בשמן זית. לאחר מכן נעביר את השום למעבד המזון (עם סכין חדה) . נוסיף למעבד את הפטרוזיליה, לאחר שקצצנו אותה, הלימון הסחוט, המים וגרגרי החומוס החמים. נטחן ונוסיף את הטחינה, תוך כדי טחינת הגרגירים, עד להשגת מרקם גרוס אחיד.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il