אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

חומוס מנצח

מתכון של טארק שהואן

|null| פורסם09:41
טיולים בצפון: צלחת חומוס (צילום: סתיו שפיר - לא לשימוש)
צילום: סתיו שפיר - לא לשימוש
Rating:492reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 קילו גרגירי חומוס
  • חצי ליטר טחינה גולמית
  • קוביות קרח לפי הצורך
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • מיץ מ- 10 לימונים
  • 1 כף סודה לשתיה
  • 1 כף כמון
  • מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

1שוטפים את החומוס במים, חוזרים על הפעולה 5 פעמים עד שהמים שקופים. 2. מבשלים את החומוס עם הסודה לשתיה עד שהוא מוכן, מרוכך אך עדיין הגרגירים שלמים ויפים. מסננים מהמים. 3. במעבד מזון טוחנים את החומוס עם לימון, מלח, כמון ופטרוזיליה עד קבלת מרקם חלק לגמרי. 4. מוסיפים את הטחינה באיטיות עם קוביות הקרח. הקרח שומר על החומוס קר ונותן לו את הצבע הלבן (מחליף את המים במתכון זה)

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il