אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

מרינדה לעוף מוקפץ

מתכון של איריס מאיר מנס ציונה

|מצעד האוכל הישראלי| פורסם10:28
מרינדה אדומה (צילום: mako)
Rating:3.745reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • לקילו חזה עוף פרוס לרצועות:
  • 3 כפות רוטב סויה
  • כף דבש
  • 2 שיני שום כתושות
  • כפית זנגוויל קצוץ דק
  • כף סאקה (יין אורז)
  • פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

ההכנה:1מערבבים את כל המרכיבים ומשרים את העוף לשעתיים (רצוי במקרר). 2. מוציאים את העוף מהרוטב, ומקפיצים בווק או במחבת עם מעט שמן.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il