
המצרכים :
אופן ההכנה:1מסמנים בסכין X בתחתית כל עגבנייה, חולטים במים רותחים ומקלפים. מעבירים למסננת כדי שהנוזלים יירדו. 2בינתיים חוצים את הפלפלים לאורך ואז לפרוסות (מתקבלות פרוסות בצורת סהר). מטגנים ביחד עם שיני השום הקלופות, וכשמזהיב מוסיפים את העגבניות (השלמות), מערבבים ומכסים את הסיר. 3אחרי 20 דקות מועכים את תכולת הסיר עם מועך של פירה, ואחרי 20 דקות נוספות עושים זאת שוב. 4מוסיפים פפריקה ומלח, מנמיכים את האש ומערבבים כל חצי שעה. מבשלים עד לאידוי הנוזלים, בערך שעה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |