אוכל
אוכל
ממרחים ורטבים

האריסה הכי טובה בעולם

אנשים, זהו יום המזל שלכם: השפית עינת אדמוני חולקת את המתכון לאריסה שלה, שיכולה לעבוד כרוטב, כממרח או כציר. עם המתכון הזה, אתם כבר בחצי הדרך לשלל מטעמים

|בלבוסטה, הוצאת Artisan Books| פורסם12:50
אריסה (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:4.249reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

(ל-2 כוסות וחצי):

  • 10 שיני שום
  • 1 פלפל אדום רגיל, מקולף ללא גרעינים וקלוי
  • כוס ורבע שמן קנולה
  • רבע כוס רסק עגבניות
  • חצי כוס כמון טחון
  • שליש כוס פלפל חריף מסוג קאיין
  • שליש כוס פפריקה הונגרית אדומה
  • רבע כוס קימל טחון
  • 2 כפות מלח

אופן ההכנה:

1שמים בקערת מעבד המזון שום, פלפל האדום, כוס שמן ורסק עגבניות. מרסקים היטב היטב עד שהתערובת אחידה.

2מוסיפים כמון, פלפל קאיין, פפריקה, קימל ומלח. מטפטפים בעדינות את שארית השמן בזמן שמעבד המזון עובד. ממשיכים עד שהאריסה הופכת לתערובת אחידה וחלקה.

3מאחסנים במיכל אטום במקרר. האריסה תחזיק בערך 3 חודשים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il