אוכל
אוכל

פשטידת קישואים

פשטידת קישואים עם גבינת ריקוטה ובציפוי מוצרלה מגוררת

|באדיבות מחלבות גד| פורסם21:34
פשטידת קישואים  (צילום: דן לב, גד, מחלבות גד)
צילום: דן לב, גד, מחלבות גד
Rating:3.462reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לשימון התבנית:

  • 1 כף שמן זית

  • 2 כפות פירורי לחם או קמח מצה

למלית:

  • 5 זוקיני גדולים או 7 בינוניים מגוררים גס או דק וסחוטים היטב

  • 1/2 קובייה (120 גרם) גבינה בולגרית מסורתית 5%
  • 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
  • 1 גביע (250 גרם) ריקוטה טבעית
  • 3 ביצים
  • 1/3 כוס פירורי לחם או קמח מצה

לציפוי:

  • 100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית בכף שמן זית וזורים פירורי לחם או קמח מצה באופן שווה.

2מערבבים את חומרי המלית בקערה.

3משטחים את המלית בתבנית ומפזרים גבינת מוצרלה באופן שווה.

4אופים בתנור החם 40-35 דקות עד שהמאפה זהוב. ממתינים כ-10 דקות ורק אז פורסים.

5מגישים חם. שומרים מכוסה במקרר עד 3 ימים. להגשה מחממים כמה דקות בתנור ב-170 מעלות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il