
פשטידת קישואיםפשטידת קישואים עם גבינת ריקוטה ובציפוי מוצרלה מגוררתשי לי ליפא|באדיבות מחלבות גד| פורסם20/05/1421:34 ![]() צילום: דן לב, גד, מחלבות גד |
המצרכים :לשימון התבנית:
למלית:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית בכף שמן זית וזורים פירורי לחם או קמח מצה באופן שווה. 2מערבבים את חומרי המלית בקערה. 3משטחים את המלית בתבנית ומפזרים גבינת מוצרלה באופן שווה. 4אופים בתנור החם 40-35 דקות עד שהמאפה זהוב. ממתינים כ-10 דקות ורק אז פורסים. 5מגישים חם. שומרים מכוסה במקרר עד 3 ימים. להגשה מחממים כמה דקות בתנור ב-170 מעלות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |