אוכל
אוכל

פשטידת תפוחי אדמה ובטטה

פשטידת גבינות דלת קלוריות - תוספת צבעונית, מפתה ומשביעה לכל ארוחה חלבית

|טרה| פורסם12:54
פשטידת תפוחי אדמה ובטטה דלת קלוריות (צילום: שי אפגין,  יחסי ציבור )
צילום: שי אפגין, יחסי ציבור
Rating:3.614reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (10 מנות):

  • 2 חבילות טוב טעם

  • 1 גביע קוטג' 3%
  • 3 ביצים
  • 3 יח' תפו"א בינוניים
  • 2 יח' בטטות קטנות
  • 1 וחצי כוסות חלב 1%
  • 5 כפות סולת
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • נייר אפייה

אופן ההכנה:

1מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות, פורסים דק בעזרת קולפן ומניחים את הפרוסות בתוך קערת מים מהברז.

2שמים בקערה את כל החומרים פרט לסולת, לתפו"א והבטטות. מערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה.

3מוסיפים את הסולת וממשיכים לערבב כשתי דקות נוספות.

4מחממים תנור ל-170 מעלות.

5מסננים את פרוסות תפוחי האדמה והבטטות.

6מוסיפים את תפו"א והבטטות לתערובת ומערבבים.

7מעבירים את התערובת לתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך כשעה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il