
פשטידת תפוחי אדמה ובטטהפשטידת גבינות דלת קלוריות - תוספת צבעונית, מפתה ומשביעה לכל ארוחה חלביתברק חי חורש|טרה| פורסם07/01/1112:54 ![]() צילום: שי אפגין, יחסי ציבור |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות, פורסים דק בעזרת קולפן ומניחים את הפרוסות בתוך קערת מים מהברז. 2שמים בקערה את כל החומרים פרט לסולת, לתפו"א והבטטות. מערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה. 3מוסיפים את הסולת וממשיכים לערבב כשתי דקות נוספות. 4מחממים תנור ל-170 מעלות. 5מסננים את פרוסות תפוחי האדמה והבטטות. 6מוסיפים את תפו"א והבטטות לתערובת ומערבבים. 7מעבירים את התערובת לתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך כשעה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |