אוכל
אוכל
פסטות

נודלס עם פטריות ושעועית הולנדית

מתכון בריא, מהיר, מוקפץ ומקפיץ. והכל ב-20 דקות

|לא צויין שם מקור| פורסם12:59
נודלס עם פטריות ושעועית הולנדית (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:35reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • חבילה קטנה של נודלס

  • 300 גרם שעועית הולנדית טרייה
  • 4 פטריות שמפיניון בינוניות
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1 כפית פטרוזיליה קצוצה
  • צ'ילי גרוס
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה:

1מרתיחים מים עם מעט מלח בסיר גדול. 2. בינתיים מכינים את השעועית לעבודה: שוברים את שני הקצוות ומקפלים כל שעועית לשניים. שוטפים ומסננים. 3. מבשלים את השעועית במים הרותחים למשך 3 דקות, ובינתיים פורסים את הפטריות ומטגנים במחבת בינונית עם כף שמן שומשום. 4. דגים החוצה את השעועית (לא לשפוך את המים, נצטרך אותם בשביל הנודלס) ומעבירים למחבת הפטריות. ממשיכים לטגן. 5. מכניסים את הנודלס למים הרותחים ל-3-4 דקות ומסננים. 6. מעבירים את הנודלס לצלחת הגשה, ועורמים עליהם את הפטריות והשעועית. 7. מערבבים בקערה קטנה סויה, צ'ילי, מלח ופלפל (לא צריך הרבה מלח, הסויה מלוחה), ושופכים על המנה. מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il