אוכל
אוכל
פסטות

פתיתי פסטה עם לימון ועשבי תיבול

פסטה מקורית ומרעננת ברוטב עשבי תיבול וטוויסט לימוני עדין

|טבע הריפוי| פורסם15:32
פתיתי פסטה עם לימון ועשבי תיבול (צילום: MorePixels, Istock)
צילום: MorePixels, Istock
Rating:3.113reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • ‏‏8 כוסות מרק צח מירקות‏

  • ‏2 כוסות פתיתי פסטה‏
  • כוס עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, ריחן, טרגון וכו')‏
  • רבע כוס מיץ לימון טרי
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1מרתיחים את המרק בסיר גדול ומבשלים את הפסטה במשך 10-15 דקות או עד שתתרכך. מסננים היטב.

2מקפיצים ‏את פתיתי הפסטה עם עשבי התיבול ומיץ הלימון. מתבלים בפלפל ובמלח לפי הטעם. מגישים חם או קר.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il