אוכל
אוכל
פסטות

פסטה עם קציצות ברוטב עגבניות טריות

מהיר, טעים, בשרי וחם: המנה המושלמת, שיש בה הכל, למי שבכלל מתעצל לבשל

|יינות ביתן| פורסם13:57
פסטה וקציצות ברוטב עגבניות טריות (צילום: יסמין ואריה צלמים, יינות ביתן)
צילום: יסמין ואריה צלמים, יינות ביתן
Rating:4.451reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • חבילת פסטה
  • 700 גרם בשר טחון
  • 2 פרוסות לחם רטובות, ללא החלק הקשה
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף אורגנו יבש
  • כפית שום כתוש
  • 1 בצל מגורר
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כפות מים

לרוטב:

  • רבע כוס שמן זית
  • 10 עגבניות
  • 1פלפל חריף
  • 4 שיני שום, פרוסות
  • פפריקה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • חופן עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

1מערבבים יחד את כל מרכיבי הקציצות ומקררים. יוצרים כדורים יציבים ומניחים בקערה.

2מחממים בסיר שמן זית, מוסיפים את העגבניות והפלפל, ומבשלים כ-10 דקות. מוסיפים את השום והפפריקה, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים כחצי כוס מים.

3מכניסים את הקציצות לרוטב ומוסיפים גם את הבזיליקום. מבשלים 25 דקות על אש נמוכה.

4מבשלים חבילה שלמה של פסטה, על פי הוראות היצרן.

5מוסיפים לסיר הקציצות את הפסטה, מערבבים ומגישים.

* המתכון מאת השף סהר רפאל - באדיבות "קרנבל הבשר" של רשת יינות ביתן

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il