אוכל
אוכל
פסטות

ריגטוני

צינורות פסטה קצרים ואפויים במילוי תרד וצנוברים

ריגטוני - פסטה (צילום: nsilcock, Istock)
צילום: nsilcock, Istock

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 16 יחידות ריגטוני מבושל אל דנטה

  • 1 חבילה תרד
  • 50 גרם צנובר קלוי
  • 1 כף שמן זית
  • 1 שן שום כתוש

אופן ההכנה:

1מאדים את השום בשמן זית, מוסיפים את התרד, מאדים עד ריכוך ומסננים.

2מקציפים את התרד, מוסיפים את הצנוברים ומעבירים לשק זילוף. ממלאים את הריגטוני בתערובת התרד.

3משמנים מעט את הריגטוני ואופים כ-5 דקות בחום בינוני.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il