
פילה לברק לצד פסטה ברוטב שמנתשילוב מוצלח בין דגים לפפרדלה ברוטב שמנת, טרגון וחמאת שקדים, מעוטרת בעגבניות נמר. חצי שעה עבודה ולפניכם מנה עדינה ומוצלחת![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מפלטים את הדגים, מוציאים את הקוצים, מתבלים במלח ופלפל. 2מחממים שמנת במחבת, מוסיפים את ממרח השקדים ומתבלים במלח ופלפל. קוצצים טרגון ומוסיפים מעל. מכינים את הפסטה לפי הוראות יצרן. מכניסים את הפסטה לשמנת ומערבבים. 3במחבת שחוממה מראש מטגנים את הדג, קודם את הצד של העור, לקבלת עור קריספי ואז הופכים ומטגנים קלות. 4הרכבת המנה: בצלחת גדולה, מניחים בצד אחד את הדג וליד, בתוך צלחת נוספת מגישים את הפסטה. לעיטור חוצים עגבניות נמר ומקשטים את הצלחת. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |