אוכל
אוכל
פסטות

פילה לברק לצד פסטה ברוטב שמנת

שילוב מוצלח בין דגים לפפרדלה ברוטב שמנת, טרגון וחמאת שקדים, מעוטרת בעגבניות נמר. חצי שעה עבודה ולפניכם מנה עדינה ומוצלחת

|מאסטר שף| פורסם18:48
פילה לברק לצד פסטה של מסרט וולדמיכאל (צילום: דניאל בר און)
צילום: דניאל בר און
Rating:4.628reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 4 פילה דג לברק בינוני

  • מלח
  • פלפל
  • מיכל וחצי שמנת
  • כף ממרח שקדים
  • טרגון
  • 250 גרם פסטה פפרדלה
  • חופן עגבניות נמר

אופן ההכנה:

1מפלטים את הדגים, מוציאים את הקוצים, מתבלים במלח ופלפל.

2מחממים שמנת במחבת, מוסיפים את ממרח השקדים ומתבלים במלח ופלפל. קוצצים טרגון ומוסיפים מעל. מכינים את הפסטה לפי הוראות יצרן. מכניסים את הפסטה לשמנת ומערבבים.

3במחבת שחוממה מראש מטגנים את הדג, קודם את הצד של העור, לקבלת עור קריספי ואז הופכים ומטגנים קלות.

4הרכבת המנה: בצלחת גדולה, מניחים בצד אחד את הדג וליד, בתוך צלחת נוספת מגישים את הפסטה. לעיטור חוצים עגבניות נמר ומקשטים את הצלחת.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il