אוכל
אוכל
פסטות

פשטידת פסטה וגבינות

מתכון קלאסי ופשוט למאפה פסטה המשלב בין גבינת פרמז'ן וקשקבל

|HOME MADE| פורסם17:49
מתכון קלאסי ופשוט למאפה גבינות ופסטה (צילום: הום מייד)
צילום: הום מייד
Rating:4.5172reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (8 מנות):

  • 1/2 קילו פסטה יבשה וקצרה (קונכיות או "פפיונים")
  • 3 ביצים גדולות
  • 500 גרם גבינה לבנה כחושה
  • 150 גרם גבינת קשקבל
  • 120 גרם פרמז'ן מגוררת
  • 7 שיני שום כתושות
  • 2 כפיות מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • מעט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה במים רותחים, מסננים ומצננים.

2מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים, כולל הפסטה המבושלת

3יוצקים לתבנית פיירקס (או כל תבנית אחרת עמידה לתנור) ואופים בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה, עד להשחמת פני השטח העליון של הפשטידה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל המתכונים לשבועות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il