
פשטידת פסטה וגבינותמתכון קלאסי ופשוט למאפה פסטה המשלב בין גבינת פרמז'ן וקשקבל![]() צילום: הום מייד |
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה במים רותחים, מסננים ומצננים. 2מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים, כולל הפסטה המבושלת 3יוצקים לתבנית פיירקס (או כל תבנית אחרת עמידה לתנור) ואופים בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה, עד להשחמת פני השטח העליון של הפשטידה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |