
המצרכים (4 מנות):לבצק:
למלית:
לרוטב:
לדג:
אופן ההכנה:1שמים במעבד מזון את כל מרכיבי הבצק (משתמשים רק ב-80 גרם מהחמאה המומסת) ומעבדים עד שהבצק אחיד. אם הוא לא אחיד אפשר להוסיף מים, אם הוא דביק אפשר להוסיף קמח. 2מעבדים את הבצק חמש דקות, עוטפים בניילון נצמד ומשהים כשלושת רבעי שעה. 3בינתיים מערבבים את כל מרכיבי המלית עד לקבלת מרקם אחיד. 4מרדדים את הבצק וחורצים עיגולים בקוטר 2 על 2 ס"מ. 5לוקחים כל פעם שני עיגולי בצק: במרכז האחד שמים מעט ממלית הגבינות ועם השני מכסים, ומהדקים את הדפנות בעזרת מעט מים. 6מרתיחים מים בסיר גדול ומכניסים את הרביולים. מבשלים עד שהם צפים. לאחר הוצאתם מהמים מעבירים לתוך 40 גרם החמאה המומסת שנותרה. 7מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב במחבת גדולה ומבשלים עד לקבלת רוטב סמיך. 8להכנת הדג: מחממים את השמן במחבת יחד עם הרוזמרין. רק כשהשמן חם מכניסים את הדג כשהצד שנוגע במחבת הוא העור. מטגנים עד הזהבה של העור והופכים. לאחר שכל ה"בשר" של הדג לבן אפשר להסיר מהאש. מגישים יחד עם הרביולי ומזלפים רוטב מעל כל המנה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |