
פסטה עם חזה אווז ואספרגוסזוהי מנת פסטה מעודנת ,עשירה ומפתיעה בפשטות ההכנה. אז קדימה, הזמינו את החברים כי זה הזמן להרשים![]() צילום: רועי ברקוביץ' |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1במחבת יבשה מחממים מעט את זרעי הכוסברה. מוציאים ומצננים. 2מטגנים את פרוסות חזה האווז באותה מחבת עם מעט מאוד שמן זית. עד שהפרוסות הופכות קריספיות. 3מוסיפים את השום ומטגנים עוד 2 דקות. 4בסיר עם מים רותחים מבשלים את האספרגוס לשתי דקות ומוציאים הישר לקערה עם מי קרח. 5מבשלים את הפסטה בסיר לפי הוראות היצרן. 6מסננים את הפסטה ומוסיפים למחבת עם חזה האווז. 7מוסיפים את האספרגוס ואת זרעי הכוסברה. ממליחים ומפלפלים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |