אוכל
אוכל
פסטות

פסטה עם חזה אווז ואספרגוס

זוהי מנת פסטה מעודנת ,עשירה ומפתיעה בפשטות ההכנה. אז קדימה, הזמינו את החברים כי זה הזמן להרשים

|גורמה בפיתה| פורסם11:35
פסטה עם חזה אווז ואספרגוס (צילום: רועי ברקוביץ')
צילום: רועי ברקוביץ'
Rating:54reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 300 גרם פסטה פטוצ'יני (רצוי על בסיס ביצים)
  • 200 גרם חזה אווז מעושן פרוס דק
  • חבילת אספרגוס חתוך (3 ס"מ)
  • כף זרעי כוסברה
  • 3 שיני שום פרוסות
  • כפית מלח
  • כפית פלפל
  • כף שמן זית

אופן ההכנה:

1במחבת יבשה מחממים מעט את זרעי הכוסברה. מוציאים ומצננים.

2מטגנים את פרוסות חזה האווז באותה מחבת עם מעט מאוד שמן זית. עד שהפרוסות הופכות קריספיות.

3מוסיפים את השום ומטגנים עוד 2 דקות.

4בסיר עם מים רותחים מבשלים את האספרגוס לשתי דקות ומוציאים הישר לקערה עם מי קרח.

5מבשלים את הפסטה בסיר לפי הוראות היצרן.

6מסננים את הפסטה ומוסיפים למחבת עם חזה האווז.

7מוסיפים את האספרגוס ואת זרעי הכוסברה. ממליחים ומפלפלים.

>> מתכוני גורמה בפיתה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il