
המצרכים :לפסטה:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל מרכיבי בצק הפסטה לאיחוד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים חצי שעה. 2מרדדים במכונה לעובי דק וחותכים לפטוצ'יני. 3לרוטב: מטגנים בצל בחמאה ושמן עד הזהבה ומוסיפים שום. מוסיפים גזר ומטגנים 3-4 דקות. מוסיפים קישואים וחצילים ומטגנים דקה. 4מוסיפים עגבניות, פטרוזיליה, רוזמרין, תימין, אורגנו וכמות נדיבה של תערובת תבלינים איטלקית ומבשלים עוד דקה. 5חולטים 3-4 דקות את הפטוצ׳יני במים רותחים, מעבירים לרוטב ומערבבים על האש עוד חצי דקה. מגישים עם פטרוזיליה קצוצה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |