אוכל
אוכל
פסטות

פטוצ'יני ברוטב ירקות קיץ

מתכון לפסטה ביתית עם חצילים וקישואים בסגנון איטלקי. מנה קיצית מעולה

|מאסטר שף| פורסם12:52
פטוצ'יני ברוטב חצילים (תמונת AVI: mako)
Rating:3.919reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לפסטה:

  • 150 גרם קמח לבן
  • 50 גרם קמח דורום
  • 2 ביצים
  • קורט מלח

לרוטב:

  • בצל חתוך לקוביות גסות
  • שמן וחמאה, לטיגון
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • גזר חתוך לקוביות גסות
  • קישוא וחצי, חתוך לקוביות גסות
  • חצי חציל, פרוס וחתוך לקוביות גסות
  • 2 עגבניות, חתוכות לקוביות גסות
  • חופן נדיב של פטרוזיליה קצוצה
  • 3 מחטי רוזמרין
  • 2 ענפי תימין, קצוץ
  • 5 עלי אורגנו
  • תערובת תבלינים איטלקית
  • להגשה: פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל מרכיבי בצק הפסטה לאיחוד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים חצי שעה.

2מרדדים במכונה לעובי דק וחותכים לפטוצ'יני.

3לרוטב: מטגנים בצל בחמאה ושמן עד הזהבה ומוסיפים שום. מוסיפים גזר ומטגנים 3-4 דקות. מוסיפים קישואים וחצילים ומטגנים דקה.

4מוסיפים עגבניות, פטרוזיליה, רוזמרין, תימין, אורגנו וכמות נדיבה של תערובת תבלינים איטלקית ומבשלים עוד דקה.

5חולטים 3-4 דקות את הפטוצ׳יני במים רותחים, מעבירים לרוטב ומערבבים על האש עוד חצי דקה. מגישים עם פטרוזיליה קצוצה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il