אוכל
אוכל
פסטות

ניוקי תפוחי אדמה

בציפוי פירורי לחם מתובלים

|שיעור פרטי עם אהרוני| פורסם14:44
Rating:3.857reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושינדרשת מיומנות
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לניוקי

  • ק"ג תפוחי אדמה חדשים
  • 200 גר' קמח
  • ביצה שלמה+ חלמון מביצה נוספת
  • מלח
  • פלפל שחור טחון
  • עירית קצוצה
  • שבבי פרמזן

לפירורי לחם

  • 50 גר' חמאה
  • פירורי לחם
  • כף עלי טימין
  • 2 שיני שום קצוצות
  • מלח
  • פלפל שחור טחון

אופן ההכנה:

1אופים את תפוחי אדמה עטופים בנייר כסף בחום של 200 מעלות, עד שהן מתרככים. קולפים ומרסקים אותם. מעבירים דרך מסננת, כדי שהפירה יהיה חלק לגמרי. 2. מוסיפים את הביצים, קמח, מלח ופלפל ומערבבים לתערובת אחידה. 3. מגלגלים את הבצק לנקניק על משטח עבודה מקומח וחותכים בתנועת סכין מהירה לניוקי. שמים על מגש מקומח בסולת. 4. הכנת הפירורים: שמים את החמאה במחבת, כשהיא חמה מאד מטגנים בה את השום, טימין ופירורי לחם עד שהם שחומים. מוציאים ומייבשים על מגבת נייר. 5. מבשלים את הניוקי בסיר גדול עם מי מלח כשתי דקות . מוציאים עם כף מחוררת ושמים על מגש. 6. שמים במחבת עוד 30 גר' חמאה ושלושה עלי מרווה. מטגנים קלות את הניוקי בחמאה ומעבירים לכלי הגשה, מפזרים מעל פירורי לחם, עירית קצוצה ושבבי פרמזן.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il