אוכל
אוכל
פסטות

שפצלי ברוטב שמנת ופטריות

בליווי פרמז'ן

|מאסטר שף| פורסם22:58
רביולי עם שמנת ופטריות (צילום: solucionfotografica, Istock)
צילום: solucionfotografica, Istock
Rating:4.522reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לשפצלי

  • 500 גרם קמח לבן

  • 5 ביצים
  • 100 מ"ל מים או חלב
  • כפית מלח
  • אגוז מוסקט לפי הטעם

לרוטב

  • 500 גרם פטריות טריות לפי בחירה

  • 2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 1 בצל בינוני
  • 5 שיני שום
  • תימין
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • גבינת פרמזן
  • גבינת שמנת בטעם טבעי

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל חומרי השפצלי ומניחים לתערובת לנוח 20 דקות 2. מעבירים את התערובת דרך מכשיר השפצלי לסיר עם מים רותחים 3. כשהשפצלי עולים וצפים מוציאים ומסננים 4. קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים בחמאה או שמן זית 5. לאחר השחמה קלה, מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד קצת 6. מוסיפים את הפטריות החתוכות לפרוסות ומטגנים 7. לאחר 5 עד 8 דקות מוסיפים את השמנת ומתבלים בתימין, מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם ומבשלים עוד 5 דקות על אש בינונית ומגישים. על כל מנה שפצלי מוסיפים רוטב פטריות ומפזרים פרמזן מעל.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il