אוכל
אוכל
פסטות

פטוצ'יני ערמונים

מתכון בלתי שגרתי לפסטה חגיגית במיוחד

|מסעדת בליני| פורסם12:08
פטוצ'יני ערמונים, פסטה, ט
Rating:56reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (1 מנות):

  • 30 גרם ערמונים (מסוכרים חתוכים לפרוסות)

  • 160 גרם פטוצ'יני לבן
  • 10 גרם חמאה (חשוב לא מלוחה)
  • 2 שיני שום (קצוצות דק)
  • 100 מ"ל יין מרסלה (יין מתוק)
  • 20 גרם פטריות פורטובלו חתוכות דק (2 פטריות)
  • 50 מ"ל שמנת מתוקה 32% שומן
  • 20 גר פרמז'ן מגורד
  • 10 גרם צנוברים קישוט
  • מלח ופלפל שחור טחון

אופן ההכנה:

1במחבת על אש נמוכה צורבים את הערמונים עם החמאה והשום.

2כאשר החמאה התמוססה לחלוטין מוסיפים את הפטריות ומקפיצים יחד למשך דקה.

3מוסיפים את הנוזלים ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור ומצמצמים את הרוטב.

4מבשלים את הפסטה בסיר עם מים חמים עד למידה רצויה. מסננים ומוסיפים לרוטב . מקפיצים מעט את הכול יחד.

5מעבירים את הפסטה לצלחת הגשה ומקשטים עם צנוברים ופרמז'ן.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il