
פשטידת פסטה, אגוזי מלך וקשקבלמתכון לפשטידה פשוטה ומפתיעה בטעמה העשיר. אפשר להכין משאריות פסטה![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים :המרכיבים:
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה שתי דקות פחות מהזמן המצוין על האריזה. מסננים. 2ממסים חמאה בסיר בינוני ומוסיפים את הקמח. מערבבים היטב עד שכל החמאה נספגת בקמח. 3מוסיפים את החלב לאט ובהדרגה, כרבע כוס בכל פעם. מערבבים בכל פעם היטב עד שאין גושים לפני ההוספה הבאה. 4מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים תוך ערבוב עד שהרוטב מסמיך מעט. מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב עד שהגבינה נמסה. מסירים מהאש. 5מוסיפים פלפל, מלח ושום, מערבבים, מכסים, ומניחים לרוטב להצטנן לטמפרטורה נעימה למגע. 6מוסיפים ביצים ואגוזים ומערבבים היטב. מוסיפים את הפסטה ומערבבים. 7יוצקים את התערובת לתבנית משומנת בגודל 20X20 ס"מ ואופים 25 דקות בחום של 180 מעלות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |