
פסטה ברוטב עגבניות וקלמארימתכון למנה שהיא פינוק אמיתי. פסטה ברוטב עשיר של עגבניות ושמנת עם טבעות קלמארי ופרמזן![]() צילום: דניה ויינר, מתכוניישן |
המצרכים :
אופן ההכנה:1בסיר גדול מרתיחים מים ומבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן. לקראת סוף הבישול שומרים בצד 1/2 כוס מהמים העמילניים של הפסטה. מסננים ומזלפים שמן זית כדי שלא ידבק. 2במחבת עמוקה מחממים את שמן הזית, מוסיפים את השום ועלי המרווה (אם משתמשים בבזיליקום אין צורך לטגן, אפשר להוסיף אותו בשלב העגבניות), נזהרים שלא לטגן אותם יתר על המידה. שופכים פנימה את תכולת צנצנת העגבניות ומבשלים במשך 10-15 דקות על אש בינונית. 3מוסיפים את מי הפסטה והשמנת וממשיכים לבשל עד לקבלת רוטב בעל סמיכות עדינה. מתבלים במלח ופלפל. 4מכניסים את טבעות הקלמרי ומבשלים כ-5 דקות. 5מגישים את הפסטה עם פרמזן. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |