
המצרכים :לבצק הפסטה:
לרוטב:
לדג:
אופן ההכנה:1לבצק פסטה: מערבבים את מרכיבי הבצק במעבד מזון. מגלגלים לכדור, עוטפים ושמים במקרר למשך חצי שעה. 2חוצים את עגבניות השרי ומבשלים עם הסוכר במשך רבע שעה. טוחנים את העגבניות במוט טחינה, מסננים ומעבירים לקערה. 3מטגנים במחבת 2 שיני שום פרוסות בשמן זית. מוסיפים חצי חבילת חמאה צרפתית, מרווה ואורגנו. מוסיפים את מחית העגבניות ומערבבים. מוסיפים יין לבן ומבשלים כרבע שעה. מוסיפים את התרד לתוך העגבניות, מערבבים ומניחים להתבשל על אש נמוכה כעשר דקות. מורידים מהאש. 4מטגנים במחבת את דג הלוקוס על הצד של העור בערך 5-7 דקות על אש בינונית, מפזרים מלח גס ופלפל גרוס והופכים לצד השני לעוד 3 דקות. מניחים בצד. 5מוציאים את בצק הפסטה מהמקרר, מרדדים במכונת פסטה לעלה ארוך ודק ואז קורעים בידיים חתיכות של בערך 5-7 ס"מ רוחב. מבשלים במים רותחים עם כף מלח במשך 4 דקות מוציאים ישר לרוטב העגבניות ומערבבים. 6מוזגים לתוך צלחת עמוקה ורחבה מהרוטב והפסטה ומניחים מעל את הדג. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |