אוכל
אוכל
פסטות

פסטה ברוטב עגבניות פלפלים וחצילים

מנה מלאת ניחוחות וטעימים

|showchef.co.il| פורסם13:43
עגבניות בשוק (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
Rating:4.426reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1 חבילת פסטה
  • 1 קופסא עגבניות מרוסקות
  • 1 בצל אדום קצוץ דק.
  • 1 בצל לבן קצוץ דק.
  • 3 יח' פלפלים אדומים
  • 2 חצילים חתוכים לקוביות ומטוגנים בשמן עמוק.
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח גס, פלפל שחור גרוס, מעט סוכר
  • בזיליקום טרי קצוץ

אופן ההכנה:

1להכנת הרוטב: מחממים שמן זית , מאדים את הבצלים הקצוצים עד שהם מזהיבים עם 1/2 מכמות השום. 2. מוסיפים את הפלפלים החתוכים לרצועות ומערבבים. 3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה. 4. מוסיפים את החצילים המטוגנים ומתבלים במלח, פלפל ומעט צ'ילי אדום גרוס. 5. מוסיפים מעט סוכר ( לשם הורדת החמיצות), ואת הבזיליקום הקצוץ. 6. מכינים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים ומערבבים היטב עם הרוטב החם. 7. מומלץ להגיש עם פרמזן מגורד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il