אוכל
אוכל
פסטות

רביולי במילוי גבינת עזים ובשר טלה ברוטב שמנת ופטריות

בצק מושלם, מילוי מקורי, מנה מופלאה

|מאסטר שף| פורסם16:20
הרביולי של ניל (תמונת AVI: mako)
Rating:3.513reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות-

המצרכים (1 מנות):

לבצק:

  • 200 גרם קמח דורום
  • קורט מלח
  • 2 ביצים
  • כף שמן זית

למילוי:

  • 100 גרם בשר טלה טחון
  • כמה עלי פטרוזיליה
  • 15 גרם בהרט (כף וקצת)
  • 6-7 מטבעות גבינת עזים

לרוטב:

  • שתי פטריות פורטבלו גדולות, חתוכות גס לקוביות
  • מעט חמאה, לטיגון
  • מיכל שמנת מתוקה
  • קורט אגוז מוסקט
  • גבינת פרמזן מגורדת

אופן ההכנה:

1הבצק: שמים את הקמח והמלח בקערת המיקסר ומערבבים קלות. שוברים פנימה את הביצים. מפעילים את המיקסר ותוך שהוא מערבל מוסיפים את שמן הזית. כשמתקבל בצק רך ואחיד מעבירים אותו למקרר לרבע שעה.

2מרדדים את הבצק (במכונת פסטה – על שלב 3), ויוצרים עיגולים בקוטר כ-15 ס"מ בעזרת כוס.

3המילוי: טוחנים במעבד מזון את הבשר עם פטרוזיליה והבהרט. מניחים במרכז העיגול מטבע של גבינת עזים, ומעליו גבעה של בשר טלה בגובה כ-2 ס״מ. סוגרים ומהדקים באצבעות רטובות.

4מרתיחים מים בסיר, מבשלים את הרביולי 4-6 דקות ומוציאים.

5הרוטב: מטגנים את פטריות הפורטבלו במעט חמאה עד שהן משחימות. מוסיפים את השמנת, אגוז המוסקט והפרמזן. מבשלים עד לקבלת רוטב סמיך.

6מניחים את הרביולי בצלחת, זולפים את הרוטב ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il