אוכל
אוכל
פסטות

פסטה עם פול ירוק, עלים ירוקים ונתחי סלמון

פסטה קלה וטעימה לפי שיטת ההרזיה "דיאטת האושר"

|גלריית המומחים| פורסם16:08
ברילה, פסטה בווטה עם סלמון צרוב (צילום: דניאל לילה,  יחסי ציבור )
צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור
Rating:53reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 100 גרם פסטה מאיכות טובה

לרוטב

  • 1 כוס פול ירוק (קלוף גם מהקליפה הדקה)
  • 100 גרם פילה סלמון חתוך לנתחים
  • 1 עגבנייה גדולה קלופה וקצוצה דק
  • 4 שיני שום קצוצות
  • מלח ים, פלפל גרוס
  • 2 כפות שמן זית
  • חופן גדול עלי בייבי קצוצים גס
  • אופציה: כף אחת גבינה צפתית יבשה מגורדת

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן עד לדרגת 'אל דנטה' ומסננים.

2באותם מי בישול של הפסטה חולטים את הפול הירוק ונתחי הסלמון כ- 3 דקות ומסננים.

3מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב, מוסיפים את הפסטה וכ- 2 כפות ממי הבישול ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il