אוכל
אוכל
פסטות

רביולי גבינות ברוטב חמאה ומרווה

רביולי ביתי במילוי תערובת גבינות, ברוטב עדין של חמאה ומרווה

|מאסטר שף| פורסם18:13
רביולי גבינות (תמונת AVI: mako)
Rating:4.545reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

לריקוטה:

  • חצי ליטר חלב
  • רבע כוס חומץ
  • נייר גבינה

לפסטה:

  • כוס קמח
  • ביצה גדולה

לתערובת הגבינה:

  • גבינת פרמזן
  • גבינת פרובולונה פיקנטה
  • גבינת פקורינו רומנו

לרוטב:

  • חמאה צהובה
  • 4 עלים קצוצים של מרווה רפואית טרייה
  • מלח

אופן ההכנה:

1ליצירת גבינת ריקוטה: מחממים את החלב עם החומץ. כשהחלב מתגבש והנוזל שקוף (70 מעלות בדיוק) מורידים מהאש, ומסננים עם נייר גבינה.

2ליצירת הפסטה: מערבבים את הקמח והביצה ולשים מעט. מרדדים במכונת פסטה עד לקבלת עלי פסטה דקים (מספר 6 או 7).

3להכנת המילוי: מערבבים לפי הטעם ריקוטה, פרמזן, פרובולונה ופקורינו.

4חותכים שמונה ריבועים גדולים של פסטה. מניחים על 4 ריבועים מלית, ומכסים ב-4 הנותרים. יוצרים עם גב הסכין שתי תעלות בקצוות הרביולי, שיחזיקו את הגבינות בתוך הבצק, וחותכים את השארית.

5מבשלים את הרביולי במים רותחים במשך כ-3 דקות, עד למצב אל-דנטה.

6לרוטב: ממסים חמאה ומשחימים אותה עם המרווה הקצוצה ומעט מלח. כשהחמאה שחומה מעט מוסיפים ממי הפסטה, להסמכת הרוטב.

7הגשה: מניחים שני רביולי על כל צלחת, ומוזגים כף רוטב על כל אחד מהרביולי.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il