
המצרכים (2 מנות):לריקוטה:
לפסטה:
לתערובת הגבינה:
לרוטב:
אופן ההכנה:1ליצירת גבינת ריקוטה: מחממים את החלב עם החומץ. כשהחלב מתגבש והנוזל שקוף (70 מעלות בדיוק) מורידים מהאש, ומסננים עם נייר גבינה. 2ליצירת הפסטה: מערבבים את הקמח והביצה ולשים מעט. מרדדים במכונת פסטה עד לקבלת עלי פסטה דקים (מספר 6 או 7). 3להכנת המילוי: מערבבים לפי הטעם ריקוטה, פרמזן, פרובולונה ופקורינו. 4חותכים שמונה ריבועים גדולים של פסטה. מניחים על 4 ריבועים מלית, ומכסים ב-4 הנותרים. יוצרים עם גב הסכין שתי תעלות בקצוות הרביולי, שיחזיקו את הגבינות בתוך הבצק, וחותכים את השארית. 5מבשלים את הרביולי במים רותחים במשך כ-3 דקות, עד למצב אל-דנטה. 6לרוטב: ממסים חמאה ומשחימים אותה עם המרווה הקצוצה ומעט מלח. כשהחמאה שחומה מעט מוסיפים ממי הפסטה, להסמכת הרוטב. 7הגשה: מניחים שני רביולי על כל צלחת, ומוזגים כף רוטב על כל אחד מהרביולי. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |