אוכל
אוכל
פסטות

פילה בקר עטוף בפטוצ'יני

מתכון למנה מקורית ומשביעה של בשר עם פסטה. שמחו את המשפחה עם מנה זו בארוחת שבת חגיגית

|מאסטר שף| פורסם17:34
פטוצ'יני בשר בקר (תמונת AVI: mako)
Rating:4.26reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (1 מנות):

לבשר:

  • 2 פרוסות פילה
  • שמן זית
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 3/4 פטריית פורטבלו קצוצה דק
  • מלח

לפטוצ'יני:

  • 75 גרם קמח
  • 25 גרם קמח סמולינה דורום
  • 1 ביצה
  • קורט מלח

לשמן בזיליקום:

  • 15 עלי בזיליקום
  • שמן זית (לפי הטעם)
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1משרים את הבשר בשמן זית ופלפל שחור גרוס.

2מערבבים במיקסר את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק במרקם אחיד. מכניסים למקרר.

3מטגנים את הבצל עד שהוא חצי שזוף, מוסיפים את הפטריות הקצוצות, מטגנים מעט ומורידים מהאש.

4מטגנים וממליחים את הבשר רק מצד אחד.

5מרדדים את בצק הפסטה במכונה: מתחילים מהכי עבה ואז מרדדים עד שמגיעים לבצק פסטה דק. חותכים את הבצק בחותכן הפטוצ'יני.

6מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מעט מלח עד שהיא מוכנה.

7טוחנים את מצרכי שמן הבזיליקום במעבד מזון עד לקבלת מרקם משחתי.

הרכבת המנה וצילחות:

מניחים מעט פסטה, עליה מניחים את הפילה ועליו את הפטריות והבצל המטוגנים. על הכל שמים עוד פסטה ומטפטפים מלמעלה שמן בזיליקום.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il