
המצרכים :
אופן ההכנה:1מבשלים את עלי הלזניה כמו פסטה רגילה - 7 דקות במים רותחים. מסננים. 2בינתיים מגררים את העגבנייה למחבת עם כפית שמן ומטגנים דקה אחת. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים מספר שניות בלבד, רק עד שהריח של השום מתחיל להתפשט באוויר. 3מוסיפים את השמנת ומתבלים. מבשלים 3-4 דקות. 4מוציאים כל עלה לזניה בנפרד מהמסננת ומניחים עליו גבינה בולגרית לפי הטעם. 5מגלגלים את העלה כמו קנלוני ומניחים עם הצד המקופל בתוך הרוטב. חוזרים על הפעולה עד שכל העלים מגולגלים בתוך המחבת, ומבשלים יחד 2-3 דקות. 6מגררים את הגבינה הצהובה ומזלפים עוד שמנת, אם רוצים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |