אוכל
אוכל
פסטות

רביולי ברוטב שמנת

רביולי מעולה ברוטב שמנת, פרמז'ן ויין לבן - מנה אלגנטית וטעימה

|תוכנית הבוקר של קשת| פורסם16:07
רביולי עם שמנת ופטריות (צילום: solucionfotografica, Istock)
צילום: solucionfotografica, Istock
Rating:4.1677reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 500 גרם רביולי

  • 1 כפית חמאה
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום כתושות
  • ¾ כוס יין לבן
  • 750 cc שמנת מתוקה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • אגוז מוסקט
  • פרמז'ן

אופן ההכנה:

1מרתיחים 5 ליטר מים ומבשלים את הרביולי עד לדרגת אל-דנטה.

2במקביל מחממים את החמאה/שמן הזית ומאדים את השום קלות.

3מוסיפים את היין ומרכזים. מוסיפים את השמנת ומרכזים.

4מתבלים ומוסיפים את הרביולי המבושל. מוסיפים את הפרמז'ן ומגישים חם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il