
המצרכים :
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים מחבת על להבה בינונית (ללא שימון) ומקפיצים פקאנים כ-2 דקות עד שהם מתחילים להזהיב. מוציאים לצלחת. 2מכינים את הרוטב: מוסיפים חמאה למחבת וממיסים על להבה נמוכה-בינונית. מוסיפים בצל ושום ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה עד שהבצל והשום רכים. 3מוסיפים תרד וקליפת לימון ומאדים כ-2 דקות עד שהתרד מתרכך. 4מוסיפים ריקוטה פרסקה, מתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מכבים את הלהבה. 5מבשלים את הפסטה ומגישים: מביאים לרתיחה מי מלח בסיר גדול. מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה. שומרים 2 כוסות ממי הבישול ומסננים. 6יוצקים 3 מצקות ממי הבישול הפסטה לרוטב הריקוטה, מערבבים ומביאים את הרוטב לסף רתיחה. אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים עוד מצקת ממי הבישול. טועמים ומתקנים תיבול. 7מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים. מעבירים לכלי הגשה. 8מפזרים את האגוזים על הפסטה ומגלפים גבינת גרנה פדנו בעזרת קולפן ירקות. מגישים מיד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |