אוכל
אוכל
פסטות

פטוצ'יני גבינות מתוקות

פסטה מקורית וטעימה במיוחד ברוטב מתקתק של גבינות, דבש וקינמון

|mako| פורסם15:47
פטוצ'יני גבינות מתוקות (צילום: Johanna Goodyear, Istock)
צילום: Johanna Goodyear, Istock
Rating:2.116reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 250 גרם פטוצ'יני

לרוטב

  • 2 כפות חמאה
  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • 50 גרם גבינה צפתית
  • 50 גרם גבינת שמנת
  • 50 גרם גבינה צהובה שוויצרית מתוקה (אפשר להשתמש גם בגבינת עיזים)
  • 2 כפות דבש תמרים
  • 2 כפות צימוקים
  • 1 מקל קינמון
  • 3 כפות פקאנים מסוכרים קצוצים

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפטוצ'יני לפי הוראות יצרן לדרגת אל דנטה. מוציאים, מסננים ומניחים בצד.

2מבשלים את כל המצרכים של הרוטב למשך 5 דקות על אש נמוכה. מצמצמים את הרוטב ומערבבים עם הפטוצ'יני.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל המתכונים לשבועות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il