אוכל
אוכל
פסטות

הפיליפינית החריפה של ג'ירף

ביקשנו, התחננו, ולבסוף הצלחנו: קבלו את המתכון למנה הכי טעימה של מסעדת ג'ירף

|מסעדת ג'ירף| פורסם15:42
נודלס ברוטב חלב קוקוס (צילום: יונתן בלום,  יחסי ציבור )
צילום: יונתן בלום, יחסי ציבור
Rating:4.6500reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (1 מנות):

  • חצי חבילת אטריות ביצים (300 גרם), מבושלות לפי הוראות היצרן

  • מעט שמן לטיגון
  • חצי כוס חזה עוף פרוס לרצועות (135 גרם)
  • 1 כפית ג'ינג'ר כתוש
  • 1 כפית שום כתוש
  • רבע כוס מקלות בצל ירוק (30 גרם)
  • 150 מ"ל ציר עוף
  • 150 מ"ל חלב קוקוס
  • 2 כפות מחית קארי אדום
  • חצי כפית מלח
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כף בוטנים מטוגנים גרוסים
  • 1 כף בוטנים מטוגנים שלמים
  • עלי כוסברה לקישוט

אופן ההכנה:

1מטגנים על להבה גבוהה בווק עם מעט שמן את העוף, הג'ינג'ר, השום והבצל הירוק.

2מוסיפים את מרק העוף וחלב הקוקוס, וגם את הקארי, המלח, הסוכר ושני סוגי הבוטנים.

3מצמצמים את הרוטב על האש במשך דקה, ומוסיפים את האטריות.

4מקשטים בעלי כוסברה טריים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il