המצרכים (6 מנות):
לבולונז:
אופן ההכנה:1 מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית ובצל ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל רך. 2 מוסיפים בשר טחון ומטגנים תוך כדי בחישה ופירור הבשר כ-5 דקות, עד שהבשר משנה את צבעו. 3 מוסיפים עגבניות מרוסקות, מיץ חמוציות וסוכר, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה. 4 מנמיכים את הלהבה ומבשלים ללא כיסוי תוך כדי בחישה מדי פעם 30-20 דקות, עד שהנוזלים מצטמצמים. טועמים ומתקנים תיבול. 5 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומגישים עם רוטב הבולונז. ![]() |