
קבבוני טלה, חציל קלוי בגריל, צנובר ורוטב טחינהמנות קטנות ומפנקות של בשר משובח בזיגוג טעים ומדוייק![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל- 180 מעלות. 2מניחים בקערה את הבשר, הפטרוזיליה הקצוצה, הבצל, המלח, הכמון, הפלפל השחור, הצנוברים והסודה. מערבבים היטב ומוסיפים מעט שמן זית. 3יוצרים קבבונים סביב מקל קינמון ומניחים בצד. 4צולים את הקבבונים במחבת חמה, עדיף עם פסים ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות ל- 8 דקות. 5חותכים חציל ל-12 קוביות שוות ומתבלים במלח, פלפל ושמן זית. מכניסים לתנור בטמפרטורה של 220 מעלות למשך 12 דקות עד אשר החציל יהפוך זהוב ומניחים בצד. 6מערבבים 4 כפות טחינה, 4 כפות מים, שום, מיץ למון, מלח ופלפל בקערה עד לקבלת טחינה חלקה ללא גושים. 7מסדרים על כל צלחת 3 קוביות חציל, מעליהן מניחים את הקבב ובוזקים טחינה על כל קבב. מעטרים בעלי מיקרו. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |