
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1חותכים את הבשר לקוביות בגודל 3X3 ס"מ. 2. מרתיחים את הבשר במים ומבשלים כחצי שעה תוך קיפוי הקצף שנוצר בסיר. 3. חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים בסיר נוסף עד שהוא מזהיב. 4. מעבירים בעזרת כף מחוררת או מלקחיים את הבשר מהסיר הראשון אל הסיר שבו מיטגן הבצל. מטגנים יחד כשלוש דקות. 5. מוסיפים את שאר המרכיבים (הכמויות לפי הטעם) מכסים במים רק עד גובה הבשר. 6. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהבשר רך. אם יש צורך מוסיפים מעט מים לאורך הבישול. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |