אוכל
אוכל
מתכוני בשר

מרק בשר עגל ועלי תרד

מרק בריאות דל פחמימות ושומן בנוסח איטלקי

|מסעדת ברונו| פורסם17:16
עלי תרד (צילום: SXC)
צילום: SXC
Rating:51reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (8 מנות):

  • שתי כפות שמן זית

  • תרסיס שמן
  • 8 בצלים ירוקים- רק הבסיס הלבן פרוס דק
  • 2 בצלים לבנים בינוניים קצוצים
  • 5 שיני שום קלופות כתושות
  • 3/4 קילו בשר עגל טחון (חזה)
  • 5 כוסות עלי תרד קצוצים
  • ליטר וחצי מים
  • מלח, פלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל הירוק והלבן בשמן הזית בסיר גדול עד הזהבה. 2. תוך כדי בחישה מוסיפים תרסיס שמן לפי הצורך. 3. מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן עוד 2 דקות. 4. מוסיפים את בשר העגל ומטגנים עד שהבשר מבושל. 5. מוסיפים את עלי התרד ומערבבים הכל, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה. 6. מנמיכים את האש ומבשלים חצי שעה על אש נמוכה. מכבים את האש, זורים מלח ופלפל לפי הטעם.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il