אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קבב רומני

קציצות בשר שמנמנות ומלאות בטעם

|דרך האוכל עם אהרוני וגברי| פורסם11:40
קבב רומני, ישראל אהרוני, גברי בנאי (תמונת AVI: דרך האוכל2, דרך האוכל 1)
תמונת AVI: דרך האוכל2, דרך האוכל 1
Rating:4.4116reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (5 מנות):

  • 1/2 קילו בשר בקר טחון
  • ½ חצי כבש, חצי בקר ורצוי מנתחים מעט שמנים.
  • 1 כוס מי סודה או ציר בקר/ עוף צח
  • 1 כפית אבקת סודה לשתיה
  • 5-6 שיני שום כתושות
  • 2 כפיות תימין
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

מניחים את כל החומרים בקערה גדולה. מערבבים ולשים בידיים במשך כחמש דקות כדי שהבשר יספוג לתוכו את הטעמים. מכסים את הקערה ומעבירים למקרר למשך לילה שלם. צרים מהתערובת קבבים שמנמנים ומאורכים ומניחים במגש. צולים את הקבב מעל גריל פחמים, כאשר מידי פעם מסובבים אותם בעדינות, עד שהם שחומים ויפים. מגישים עם לחם לבן, חרדל והרבה בירה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il