
קוקלה בטבחה של גרגרי חומוסבול למזג האוויר הנוכחי, אבי ביטון מפנק עם המתכון של סוליקה לקציצות סולת ושומן בקר ברוטב עשיר של גרגרי חומוס, עגבניות וכמון. וכן, זה מושלם בדיוק כמו שזה נשמע![]() צילום: אריאל עפרון, סוליקה |
המצרכים (6 מנות):לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה, ומניחים לשעה. 2בסיר רחב שוליים ומעט עמוק מביאים לרתיחה את כל חומרי הרוטב ומבשלים כשעה. 3לאחר שתערובת הקציצות נחה, יוצרים קציצות מאורכות. 4טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול. כשמרוצים מהטעמים מוסיפים את הקוקולות ומבשלים בחום נמוך שעה נוספת. בסוף השבוע הקרוב (חמישי ושישי, 19-20.11) ספיישל אוכל עתיק בכל סניפי סוליקה ובאתר ההזמנות אונליין! סוליקה. איינשטיין 7 ואבא אחימאיר 19, תל אביב | חבצלת השרון 35, הרצליה. 03-9595525 תגיות:קוקלה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |