אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קוקלה בטבחה של גרגרי חומוס

בול למזג האוויר הנוכחי, אבי ביטון מפנק עם המתכון של סוליקה לקציצות סולת ושומן בקר ברוטב עשיר של גרגרי חומוס, עגבניות וכמון. וכן, זה מושלם בדיוק כמו שזה נשמע

|סוליקה| פורסם10:04
קוקלה (צילום: אריאל עפרון, סוליקה)
צילום: אריאל עפרון, סוליקה
Rating:4.2139reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

לקציצות:

  • 3 ביצים
  • 100 גר' סולת
  • 100 גר' קמח מצה
  • כף קמח
  • 1 תפו"א מגורר וסחוט
  • כפית פפריקה מתוקה
  • 4 שיני שום כתושות
  • 100 גר' שומן בקר טחון
  • מלח

לרוטב:

  • 2 כוסות חומוס מושרה
  • 2 עצמות מוח
  • 5 כפות רסק עגבניות
  • כף פפריקה מתוקה
  • כפית כמון
  • רבע כפית כורכום
  • 10 שיני שום כתושות
  • חצי כוס שמן קנולה
  • 2 ליטר מים
  • מלח

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה, ומניחים לשעה.

2בסיר רחב שוליים ומעט עמוק מביאים לרתיחה את כל חומרי הרוטב ומבשלים כשעה.

3לאחר שתערובת הקציצות נחה, יוצרים קציצות מאורכות.

4טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול. כשמרוצים מהטעמים מוסיפים את הקוקולות ומבשלים בחום נמוך שעה נוספת.

בסוף השבוע הקרוב (חמישי ושישי, 19-20.11) ספיישל אוכל עתיק בכל סניפי סוליקה ובאתר ההזמנות אונליין!

>>לתפריט המלא והזמנות

סוליקה. איינשטיין 7 ואבא אחימאיר 19, תל אביב | חבצלת השרון 35, הרצליה. 03-9595525

תגיות:קוקלה
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il