
המצרכים (2 מנות):
תבלינים
אופן ההכנה:1הכנת הפילה: מפלפלים את נתח הפילה בתימין ופלפל שחור גרוס. 2מחממים מחבת ברזל פסים ומוסיפים 2 כפות שמן זית. צורבים את נתח הפילה מכל הכיוונים, למידת עשייה מדיום, כ5-7 דקות ומניחים בצד. 3הכנת הדלורית: חוצים את הדלורית לשניים לאורכה וחותכים לחתיכות בעובי 3 ס"מ עם הקליפה. 4בתבנית אפייה מכינים משרה ממעט גינג'ר קצוץ, כף חומץ בלסמי, כף רוטב סוייה, 3 כפות שמן זית ו-2 כפות דבש. 5מפלפלים וממליחים קלות,מערבבים יחד עם חתיכות הדלורית ומכניסים לתנור לחום של 180 מעלות עד שהדלורית מתקרמלת ומקבלת צבע זהוב. 6הכנת הבורגול: לאחר שמסננים את הבורגול מהנוזלים, מאדים במיקרוגל כ-5 דקות. 7מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית, מטגנים קלות את הבורגול ומוסיפים את הערמונים, השקדים והצימוקים (לאחר שסחטנו אותם מהיין). 8מתבלים במלח פלפל שחור ומעט קינמון ומערבבים תוך כדי בחישה על אש נמוכה עד שהבורגול נראה תפוח ויציב כ5-9 דקות. 9להגשה: חותכים את פילה הבקר לפרוסות בעובי הרצוי, מניחים בצלחת הגשה לצידי הדלורית המקורמלת והבורגול הצבעוני ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |