מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קרעי פסטה עם נתחי טלה בחמאת אנשובי

מנת פסטה מיוחדת עם פסטה קרועה, בשר של צלעות טלה חמאת אנשובי וצלפים

|מאסטר שף| פורסם12:32
קרעי פסטה עם נתחי טלה של עידו קרוננברג (צילום: דניאל בר און)
צילום: דניאל בר און

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

  • צלעות טלה נטולות שומן

  • חמאה
  • שמן זית
  • פלפל צ'ילי
  • אנשובי
  • צלפים, שטופים היטב

לפסטה:

  • 3 כוסות קמח

  • 3 ביצים + חלמון
  • מעט מלח
  • מעט שמן

אופן ההכנה:

1מפרקים את הצלעות מהעצם ודופקים אותן.

2ממיסים בכלי קטן חמאה, מעט שמן זית, צ'ילי ואנשובי.

3מערבבים את החומרים של בצק הפסטה, מרדדים לעלה רחב וקורעים ממנו חתיכות רחבות.

4מחממים מחבת ומעמידים סיר מים לפסטה. כשהמים רותחים מכניסים את קרעי הפסטה ל-3 דקות.

5בינתיים צורבים את הטלה. כשהוא צרוב מברישים אותו בתערובת האנשובי והופכים. מוסיפים את עלי הפסטה המבושלים, מברישים בנדיבות בתערובת האנשובי, מערבבים ודואגים שהכל יהיה מכוסה ברוטב.

6מפזרים מעט צלפים, מערבבים שוב ומגישים.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il