אוכל
אוכל
מתכוני בשר

תבשיל קציצות ותחתיות ארטישוק

קציצות בשר מופלאות המוגשות עם תחתיות ארטישוק לחגיגה של טעמים ומרקמים

|עושים שכונה| פורסם12:42
תבשיל קציצות עם ארטישוק
Rating:4.218reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • חבילת תחתיות ארטישוק חתוכות לרבעים

  • ½ קילו בשר טחון
  • 1 תפוח אדמה מגורד בפומפיה
  • 1בצל מגורד בפומפיה (יש לסחוט את הנוזלים)
  • ביצה
  • חבילת פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות שמן זית
  • כפית מלח
  • ½ כפית בהרט
  • ¼ כפית אגוז מוסקט
  • 3 כוסות מים

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את הבשר, תפוח אדמה מגורד, בצל, ביצה, פטרוזיליה, 2 כפות שמן, ½ כפית מלח, ½ בהרט, ¼ כפית אגוז מוסקט.

2יוצרים מהתערובת קציצות בגודל אחיד.

3מחממים מים בסיר ומתבלים בכפית כורכום, ½ כפית בהרט, ½ אגוז מוסקט. מוסיפים את הקציצות לסיר.

4מבשלים 20 דקות ומוסיפים את תחתיות הארטישוק.

5מבשלים 20 דקות נוספות ומגישים חם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il