
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את הבשר, תפוח אדמה מגורד, בצל, ביצה, פטרוזיליה, 2 כפות שמן, ½ כפית מלח, ½ בהרט, ¼ כפית אגוז מוסקט. 2יוצרים מהתערובת קציצות בגודל אחיד. 3מחממים מים בסיר ומתבלים בכפית כורכום, ½ כפית בהרט, ½ אגוז מוסקט. מוסיפים את הקציצות לסיר. 4מבשלים 20 דקות ומוסיפים את תחתיות הארטישוק. 5מבשלים 20 דקות נוספות ומגישים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |