אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קציצות שופלר

קציצות בשר עם כרובית ורוטב עגבניות מתובל, תענוג שלא תרצו לוותר עליו מהמטבח של מסעדת המוציא

|מסעדת המוציא| פורסם13:46
קציצות שופלר (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.733reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לקציצות:

  • 500 גרם בשר טחון
  • 1 צרור פטרוזיליה, קצוץ דק
  • 1 צרור כוסברה, קצוץ דק
  • 1/2 חופן עלי נענע, קצוצים דק
  • 1/2 חופן עלי בזיליקום, קצוצים דק
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1 כף כמון
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל
  • שמן לטיגון

לרוטב:

  • חצי כוס שמן
  • 3 בצלים, קצוצים דק
  • 1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • מלח ופלפל
  • 10 עגבניות מגורדות

להגשה:

  • 150 גרם פרחי כרובית

אופן ההכנה:

1לקציצות: שמים בקערה את הבשר הטחון, עשבי התיבול, השום והתבלינים. מערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה.

2יוצרים מהתערובת קציצות בגודל כדור פינג פונג ומשטחים אותן מעט.

3מחממים שמן במחבת רחבה וצורבים את הקציצות מכל הצדדים עד שהן מתחילות להזהיב.

4להכנת הרוטב: יוצקים חצי כוס שמן למחבת עמוקה ומחממים. מוסיפים את הבצל הקצוץ, הג'ינג'ר, מלח ופלפל ומטגנים עד שהבצל מזהיב.

5מוסיפים את העגבניות המגורדות ומביאים לרתיחה.

6מוסיפים את הקציצות ומבשלים אותן ברוטב כ-10 דקות על להבה בינונית.

7במחבת נפרדת מטגנים את פרחי הכרובית עד שהם מזהיבים מעט. מוסיפים לסיר עם הרוטב והקציצות.

8מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על להבה נמוכה למשך כשעה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il