
קציצות שופלרקציצות בשר עם כרובית ורוטב עגבניות מתובל, תענוג שלא תרצו לוותר עליו מהמטבח של מסעדת המוציא![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים :לקציצות:
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1לקציצות: שמים בקערה את הבשר הטחון, עשבי התיבול, השום והתבלינים. מערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה. 2יוצרים מהתערובת קציצות בגודל כדור פינג פונג ומשטחים אותן מעט. 3מחממים שמן במחבת רחבה וצורבים את הקציצות מכל הצדדים עד שהן מתחילות להזהיב. 4להכנת הרוטב: יוצקים חצי כוס שמן למחבת עמוקה ומחממים. מוסיפים את הבצל הקצוץ, הג'ינג'ר, מלח ופלפל ומטגנים עד שהבצל מזהיב. 5מוסיפים את העגבניות המגורדות ומביאים לרתיחה. 6מוסיפים את הקציצות ומבשלים אותן ברוטב כ-10 דקות על להבה בינונית. 7במחבת נפרדת מטגנים את פרחי הכרובית עד שהם מזהיבים מעט. מוסיפים לסיר עם הרוטב והקציצות. 8מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על להבה נמוכה למשך כשעה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |