אוכל
אוכל
מתכוני בשר

סופריטו ארטישוק ירושלמי ובשר בקר

מנה בשרית מעולה

|מסעדת JOY| פורסם15:22
סופריטו, ישראל אהרוני, גברי בנאי (תמונת AVI: דרך אוכל, דרך האוכל 1)
תמונת AVI: דרך אוכל, דרך האוכל 1
Rating:4.464reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1.5 ק"ג צלי כתף (או שריר) חתוך לקוביות גדולות

  • 2 בצלים קצוצים גס
  • 10 שיני שום פרוסות
  • פפריקה מתוקה
  • מלח ופלפל
  • כפית בהרט
  • חצי כוס מים
  • 4 תפוחי אדמה גדולים
  • 4 ארטישוקים ירושלמים

אופן ההכנה:

1חותכים את תפוחי האדמה לרבעים. מטגנים את הארטישוקים ומוציאים לסינון מהשמן. 2. בסיר רחב מטגנים את הבצלים, מוסיפים את השום ומיד גם את קוביות הבשר. 3. מטגנים היטב מכל הצדדים עד להשחמה. 4. מוסיפים את התבלינים והמים, מביאים לרתיחה. 5. מבשלים שעה וחצי על להבה נמוכה מאד. 6. מוסיפים את תפוחי האדמה המטוגנים, מערבבים קלות ומבשלים יחד כ-20 דקות עד חצי שעה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il