
תחתיות ארטישוק במילוי בשרתחתיות ארטישוק ממולאות בשר, מנה ביתית טעימה ומשביעה מממטבחו של השף אביב משה ממסעדת MESSA![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1מטגנים את קוביות הבצל עד הזהבה, ומוסיפים את הגמבה והשום. מקררים. 2מתבלים את הבשר הטחון בכורכום, צ'ילי טחון, פלפל שחור גרוס, מלח וכמון. 3מוסיפים את תערובת הבצל המטוגן, הסלרי ופירורי הלחם ומערבבים. 4ממלאים את תחתיות הארטישוק במלית. 5לרוטב: מטגנים את הבצל, השום והגמבה עד להזהבה. מוסיפים 2 כוסות מים. 6מוסיפים את אותו תיבול שבו תיבלנו את הבשר, מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומביאים לידי רתיחה. 7מסדרים את תחתיות הארטישוק, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ-30 דקות. 8מערבבים כפית קורנפלור בחצי כוס מים קרים עד המסה מלאה של הקורנפלור. מוסיפים לרוטב יחד עם מיץ הלימון ומבשלים על אש קטנה עד להסמכת הרוטב. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |