אוכל
אוכל
מתכוני בשר

אוסובוקו עגל וירקות שורש ביין אדום

השף אבי ביטון במתכון למנת בשר אלגנטית וטעימה להפליא

|mako| פורסם19:35
אוסובוקו
Rating:448reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 1 ק"ג אוסובוקו פרוס לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 בקבוק יין אדום
  • 2 גזרים פרוסים
  • 2 בצלים חתוכים לקוביות
  • 5 שיני שום חתוכות לקוביות קטנות
  • 1/4 כוס סילאן
  • 1 ענף רוזמרין טרי
  • 1 כף שטוחה של תימין יבש
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • מעט צ'ילי טרי
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1בסיר רחב יוצקים את שמן הזית. 2. מתבלים את האוסובוקו במלח ופלפל וצורבים משני הצדדים עד להשחמה. 3. מוסיפים את היין האדום ומקרצפים את תחתית הסיר בעזרת כף עץ. 4. מוסיפים את ירקות השורש, התבלינים והסילאן. 5. מוסיפים מים עד 5 ס"מ מעל האוסובוקו ומביאים לרתיחה. 6. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-3 שעות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il