
אוסובוקו עגל וירקות שורש ביין אדוםהשף אבי ביטון במתכון למנת בשר אלגנטית וטעימה להפליא![]() |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1בסיר רחב יוצקים את שמן הזית. 2. מתבלים את האוסובוקו במלח ופלפל וצורבים משני הצדדים עד להשחמה. 3. מוסיפים את היין האדום ומקרצפים את תחתית הסיר בעזרת כף עץ. 4. מוסיפים את ירקות השורש, התבלינים והסילאן. 5. מוסיפים מים עד 5 ס"מ מעל האוסובוקו ומביאים לרתיחה. 6. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-3 שעות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |