
עראייס מגולגל על טחינהאחרי כל כך הרבה גרסאות, האמת היא שגם אנחנו חשבנו שכבר יימאס לנו מעראייס. אבל יודעים מה? זה פשוט לא קרה. מבחינתנו כל יום בשבוע לגוון עם עראייס אחר, מהיום ועד תמיד |
המצרכים (2 מנות):
לתערובת הבשר:
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מערבבים את כל מרכיבי תערובת הבשר בקערה. 3מניחים טורטייה על משטח העבודה ומשטחים עליה שליש מכמות הבשר בעזרת כפות הידיים (זה יוצא בערך חופן). מהדקים היטב. 4מגלגלים את הטורטייה לרול ופורסים לפרוסות עבות. ממשיכים כך עם שאר הטורטיות ושאר תערובת הבשר. 5מסדרים את שבלולי הטורטיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מזלפים מעט שמן זית וצולים 15 דקות, עד הזהבה. 6להגשה: מורחים בצלחת ההגשה כמות יפה של טחינה, ומסדרים את העראייס. ** אפשר להגיש עם זילוף של דבש, גרגירי רימון, צנוברים, צ'ילי גרוס ו/או פטרוזיליה. לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה עראייס מגולגל על טחינה. כמה טעים, ככה קל|צילום: יעל קצב עראייס מגולגל על טחינה. הכי לא נמאס לנו מהמנה הזאת|צילום: יעל קצבבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |