
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל, השום, העגבניות והפלפל החריף בשמן זית. 2לאחר 10 דקות מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עוד כ-10 דקות, עד להשחמה קלה. 3מוסיפים את השעועית השחורה, העגבניות המרוסקות והתימין, ואז כוס מים, מלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה. 4מנמיכים את הלהבה ומבשלים שעה וחצי. אם חסרים נוזלים מוסיפים מעט מים. 5מגישים עם טורטיות, אורז לבן או תפוח אדמה אפוי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |