אוכל
אוכל
מתכוני בשר

ספגטי בולונז של אמא של לואיג'י

גם במנות פופולריות ואהובות יש מה לשפר. ספגטי בולונז עם ירקות שורש וציר בקר שמעשיר את את התבשיל והכל בחצי שעה עבודה

|מאסטר שף| פורסם21:32
ספגטי בולונז של עידו קרוננברג (צילום: דניאל בר און)
צילום: דניאל בר און
Rating:3.431reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 בצל גדול

  • 1 גזר גדול קלוף
  • ראש סלרי
  • שורש פטרוזיליה
  • 2 כפות שמן זית
  • 500 גרם אנטריקוט
  • משחת עגבניות
  • מלח
  • פלפל
  • ציר בקר
  • קופסת עגבניות מקולפות, קצוצות
  • פלפל צ'ילי
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חבילת ספגטי

אופן ההכנה:

1קוצצים את ירקות השורש, מחממים שמן זית בסיר ומכניסים את הירקות פנימה. עד להזהבה.

2מוסיפים פנימה את הבשר, משטחים אותו בתחתית הסיר, אוטמים עד שהוא מחליף את צבעו ומוסיפים את משחת העגבניות. מערבבים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים את ציר הבקר, העגבניות הקצוצות והצ'ילי ונותנים לתבשיל להתבשל לפחות שעה. מוסיפים פטרוזיליה מלמעלה.

3מבשלים את הספגטי לפי מספר הדקות בהוראות היצרן. מערבבים עם תערובת הבשר.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il